FILTER

show blocks helper

Kategorier

Märken

Taggar

Stort sortiment av säsongens populäraste varumärken finns nu att shoppa!

Stort sortiment av säsongens populäraste varumärken finns nu att shoppa!

Shoppa loss hos klocktrend.se!

Vi har flera nya varumärken som vi har valt att fylla på i vårt sortiment så att du som kund ska få större valmöjlighet.

Vill du ha en trendig klocka som lyfter sommar outfiten eller hjälper dig med din träning eller varför inte den perfekta morgongåvan?

För henne vill vi tipsa om riktigt fina smycken till riktigt bra priser – Smycken från Celtini – ett svensk designmärke som är väldigt hett just nu.

För honom kan vi tipsa om klockor från Daniel Wellington, Knut Gadd, Calvin Klein, Armani, Roamer, finns mängder av trendiga klockor eller varför inte shoppa ett stiligt pärlarmband från KRMA, klocktrends egna märke.

Som alltid ser vi till att erbjuda er klockor till bästa pris och för varje klocka du handlar får du en kostnadsfri allriskförsäkring på köpet och det är fraktfritt!

Du som kund ska alltid känna dig trygg när du handlar hos oss, om det är något du undrar om modell eller söker du efter något som inte finns i vårt sortiment? Då kan du nå oss snabbt i vår chat eller maila till oss på info@klocktrend.se

Vi vill passa på att berätta att vi har massor av produkter på ingång, något som kommer att uppskattas av många, dessa produkter finns överallt i varenda butik och vi har fått möjligheten att samarbeta med dessa märken, mer information kommer att komma inom kort!

I år satsar vi på klocktrend trendiga märken som många eftersöker på nätet!

TILL ALLA INLÄGG NÄSTA INLÄGG - Tips på studentpresenter 2018?