FILTER

show blocks helper

Kategorier

Märken

Taggar

Köpvillkor

Allmänna villkoren är tillämplig på det köpeavtal som du som konsument sluter med Mine Group AB organisationsnummer 559046-9812, nedan kallat ”Klocktrend”. För att ta tillvara dina intressen som kund tillämpas bestämmelserna i Konsumentköplagen (SFS 1990:932), Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) samt Personuppgiftslagen (SFS 1998:204) på samtliga köp på
www.klocktrend.se

Priser

Priser i ursprungsvalutan svenska kronor (SEK) är det gällande. Avvikelse från villkoren är endast giltiga om båda parter har signerat särskilt avtal som reglerar detta.

Beställning

För det fall beställaren är under 18 år måste målsmans tillstånd inhämtas före köpet genomförs. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Klocktrend lider ekonomisk skada, polisanmäls. Klocktrend friskriver sig för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i Klocktrends sortiment förekommande produkter och tjänster. All bildinformation skall ses
som illustrationer och kan ej heller garanteras återge exakt utseende och beskaffenhet.

Betalningssätt

Kortbetalning, betalning görs med Direkt betalning via internetbank alternativt kortbetalning via Internet.

Paypal
Betala via PayPal; du kan även betala med ditt kort utan ett PayPal-konto.
Betala smidigt och säkert med bara din e-postadress och ditt PayPal-lösenord.
Vid betalning med PayPal är vi extra noga med att era kontouppgifter, kort osv överenstämmer med det faktiska PayPal-kontots uppgifter och tänk på att ett konto med status Verifierad hos PayPal gör att er order kan bearbetas fortare och enklare.

Swish
Betala med Swish till nummer 1235932835. Ange ordernumret som meddelande vid betalning.

Payson
Klocktrend samarbetar med Payson  – Handla tryggt på nätet.
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Payson Checkout
Via Payson checkout kan du välja faktura via Payson Konto, kortbetalning eller direktbetalning. Fakturan/kvittot kommer skickas separat från Payson till din e-postadress som du angivit vid beställning. Vi har valt att skicka via e-post, då vi tänker på miljön. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer det ingen avgift. För att kunna beställa mot faktura måste Du fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Hips
I samarbete med Hips AB erbjuder vi faktura och delbetalning.

- Hips checkout
Efter identifiering och riskbedömning visar Hips Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Hips den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Hips Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.
All information rörande din betalning krypteras med SSL vilket innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter, dessa kan inte heller lagras av oss. Vi tar inte ut några extraavgifter för kortbetalningar gjorda i vår webbutik.

- Hips Faktura
När du betalar via Hips faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • Betalningstid - alltid 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
  • Ladda ner dina fakturor från Hips.se
  • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 29,00 kr om du har handlat för under 60,00 kr  och har du handlat för 60,00 kr eller mer tillkommer 60,00 kr  samt dröjsmålsränta om 24.00 % plus vid var tid av Riksbanken fastställd referensränta. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Hipsbehandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

- Hips Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Hips konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Hips konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

  • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
  • 0 kr i fakturaavgift oavsett antalet köp
  • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas (*om du inte har handlat hos HIPS tidigare). Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Avbeställning

I fall du som kund anser att din leverans dröjer på sådant sätt att du ej längre önskar leverans av beställningen, är det ditt ansvar att beställningen avbeställes i enlighet med Klocktrends köpevillkor. Avbeställning efter det att din order blivit expedierad är ej möjlig. I de fall din order blivit expedierad är du som kund skyldig att motta beställningen. Avbeställning av produkt eller tjänst som anskaffats eller färdigställts speciellt för kunden, är ej möjlig. Avbeställning är ej giltig förrän kunden fått bekräftelse från Klocktrend per e-post.

Återbetalning/Kreditering

En återbetalning/kreditering sker i första hand alltid till det ursprungliga betalsättet, vilket normalt sker inom 10 arbetsdagar från det att vi mottagit och godkänt din retur.
Övrigt

Klocktrend förbehåller sig rätten till ändring av all information, inklusive men ej begränsat till priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning till uppgivet pris eller p.g.a. att ett försäljningsobjekt utgått, har Klocktrend rätt att häva köpet och återbetala eventuella inbetalda belopp på bästa sätt. Klocktrend skall också meddela kunden om ersättande eller likvärdigt försäljningsobjekt finns tillgängligt.

Klocktrend medverkar ej till att skicka så kallat SPAM. Som kund till oss kan ni få e-post rörande er order, betalning eller annan kommunikation ni initierad samt information, nyhetsbrev eller erbjudanden kring vår kundrelation. Du som kund kan när som helst avsluta utskick av nyhetsbrev från oss, genom att meddela detta till vår kundtjänst.