FILTER

show blocks helper

Kategorier

Märken

Taggar

Hur väljer jag en klocka?

Hur väljer jag en klocka?

Storlek på urtavlan?

Klockans storlek är också en viktig faktor att beakta med storleken på urtavlan. När det gäller att välja en klocka för en man, kan du behöva leta efter något bredare, speciellt om han har stora handleder. Som en allmän regel bör du välja en klocka som har en större boett än din handled och en urtavla som du känner dig bekväm med.

Metall eller läder?

Tillsammans med urtavlan, är klockarmbandet en annan stor sak att tänka på. Läderremmar är elegant och tidlöst vilket är idealiskt för formella evenemang. Men rostfria stålbanden är också mångsidiga och stilrena och de är bäst för både fritidskläder och vardaglig klädsel. Rostfria stålbanden är också vattentäta och byggda för att hålla.

Funktionalitet

Älskar du olika funktioner som höjdmätare, GPS, kompass, och mörkerseende?
Eller är det tiden enbart som är viktig för dig?
Ta dig en rejäl funderare…

Prissättning

Priset är också en viktig sak att tänka på. Du kan köpa flera billiga klockor och variera efter klädseln. Du kan välja mellan olika kvalité och pris får inte vara en begränsande faktor för dig. Att köpa en klocka är ibland svårt men ta del av alla stilar och hitta din klocka att bära dag ut och dag in. Välj en klocka med lite kvalitet så har du en klocka länge, läderarmband blir slitna med tiden men det får alltid byta och sätta på ett annat som tex silikonarmband för att tuffa till klockan.

TILL ALLA INLÄGG NÄSTA INLÄGG - Klocktrend tar in Celtini